Станіславська громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання постійної депутатської комісії сільської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, транспорту, комунальної власності, підприємництва та сфери послуг

Дата: 21.10.2019 14:01
Кількість переглядів: 7167

22 жовтня 2019 року (вівторок) о 9 годині 00 хвилин в приміщенні Станіславської сільської ради відбудеться засідання постійної депутатської комісії сільської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, транспорту, комунальної власності, підприємництва та сфери послуг. 

Порядок денний:

  • Про розгляд заяви жителів села Широка Балка вул. Степова від 23.09.2019 року (про підсипку ґрунтової дороги). (Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)
  • Про внесення змін до рішення від 25.03.2019 року № 417/744 «Про встановлення черговості вулиць з ґрунтовим покриттям Станіславської об’єднаної територіальної громади, які потребують засипання щебнем» ( у зв’язку з засипанням щебнем деяких доріг села Станіслав за обласні кошти). (Доповідає: секретар ради Завещана О.Л.)
  • Про розгляд подання старшого інспектора правопорядку та благоустрою Волошина Ф.Є. від 07.10.2019 року (про заборону КП «Надія» вивозити тверді побутові відходи на територію колишньої ферми та току с. Широка Балка). (Доповідають: старший інспектор правопорядку та благоустрою Волошин Ф.Є., в.о. начальника КП Станіславської сільської ради «Надія» Петрушак А.М., спеціаліст ІІ категорії з питань ЖКГ та АПР Тріщанович М.В.)

Явка депутатів та доповідачів обов’язкова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь